Veelgestelde vragen

Hoe werkt deze website?
Op deze website lees je alle informatie over de basiscursussen die hier worden aangeboden. Je kunt voor een vast bedrag per persoon een account kopen. Je ontvangt jouw gegevens via een e-mailbericht en je kunt het gehele e-learning programma via internet doorlopen.

Hoe kan ik betalen?
Betalen voor een account voor de basiscursussen gaat via iDEAL. Houd jouw bankgegevens bij de hand om de betaling online te volbrengen.

Hoe krijg ik mijn inloggegevens?
Als de betaling met iDEAL succesvol is afgerond, ontvang je op jouw e-mailadres een bericht. Daarin staan alle instructies om aan de slag te gaan! Zorg bij inschrijving dus dat je een correct e-mailadres invult!

Waar volg ik de e-learning cursus?
De cursus, de toets en het certificaat staan op een online leeromgeving van Foodstep.

Kan ik meerdere accounts tegelijk bestellen?
Voor meerdere accounts kunt u contact opnemen met onze helpdesk 0318-493189 of via info@stapvoorstapleren.nl.

Wat is een account?
Een account is een inlognaam plus wachtwoord die gebruikt kan worden op de online leeromgeving. Met een account heb je toegang tot het volledige e-learning programma van de basiscursus dat bestaat uit een cursus, een toets en een certificaat.

Kan ik een basiscursus laten ontwikkelen specifiek voor mijn organisatie?
De programma's waarvoor je je via deze website kan inschrijven, zoals HACCP, zijn 'generiek'. Dat wil zeggen, niet specifiek gericht op één type bedrijf. Een cursus over bijvoorbeeld voedselveiligheid volledig toegespitst op jouw organisatie behoort tot de mogelijkheden. Denk aan een eigen huisstijl en look & feel, maar ook de eigen regels en procedures. Neem contact op via info@stapvoorstapleren.nl en laat je verrassen door alle mogelijkheden!

Aan welke eisen moet mijn computer voldoen om de cursus goed te kunnen volgen?
Om de cursus goed te kunnen volgen, is toegang tot internet nodig en moet je computer voldoen aan de volgende systeemeisen:

  • Een recente versie van de internet browser (Internet Explorer of Mozilla Firefox).
  • Windows Media Player. Te downloaden op www.microsoft.com.
  • Flash Player. Te downloaden op www.adobe.com.
  • Adobe Reader. Te downloaden op www.adobe.com.
  • Op het moment is het nóg niet mogelijk om de cursus te maken op een tablet of mobiele telefoon, natuurlijk zijn wij hard bezig dat dat in de toekomst wél mogelijk is!

Wat moet ik doen als ik technische vragen heb?
De Helpdesk van Foodstep staat op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur voor je klaar via info@stapvoorstapleren.nl
of 0318 - 49 31 89.

<-- Naar de vorige pagina