Hoe werkt het?

Welkom
Je bent op de eerste pagina van deze website en je ziet hier de beschikbare cursussen. Door op 'Bekijk meer' te klikken zal er meer informatie vrijkomen over de betreffende cursus. Als u op 'Bekijk demo' klikt, dan krijg u een kleine preview van wat u van de cursus kunt verwachten. Bij het klikken op 'Bestel nu!' komt u op de login/registreer pagina.

Inloggen/registreren
Op deze pagina kan je inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord mits je al geregistreerd bent. Het registreren doet u doormiddel op de 'Nieuwe account maken' knop de klikken. U krijgt dan een aantal velden voor u die u moet invullen. Vul hierbij ook de reCAPTCHA getallen in onder aan de pagina. Klik dan op de knop 'Maak mijn nieuwe account aan'. U krijgt een mail binnen op het door u ingevulde e-mail adres, in deze mail staat een link die u aan moet klikken om de registratie te bevestigen. Via deze link logt u in op de website, maar u kan ook inloggen door de username en password in te vullen op de website. Hier komt u door op 'login' te klikken rechts boven in de pagina.

Cursus
Als u bent geregistreerd en ingelogd kunt u op de 'Bestel nu!' knop klikken bij de betreffende cursus. Hierna komt u op een pagina waar u via ideal de cursus aan kunt schaffen. Kies uw bank in het onderstaande lijstje en klik op 'Start de betaalprocedure'. Loop vervolgens de stappen door op uw scherm om de betaling te voldoen. Nadat u betaald heeft kunt u meteen beginnen met de cursus, u zult zien dat de 'Bestel nu!' knop van de aangeschafte cursus is veranderd in de knop 'naar de cursus'.

Veel plezier en succes!

Wat moet ik doen als ik nog vragen heb?
De Helpdesk van Foodstep staat op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur voor je klaar via info@stapvoorstapleren.nl
of 0318 - 49 31 89.

<-- Naar de vorige pagina